Delija spreman za veliki povratak na RIZIN-u: “Dvorana je rasprodana, jedva čekam početak borbe!”

Vijesti iz regije 05.05.2018 16:31h Autor:

Ante Delija

Sutra ujutro po hrvatskom vremenu Ante Delija (14-3) će u Japanu napraviti svoj dugo iščekivani povratak na borilište. Na RIZIN 10 priredbi u Fukuoki, dubrovački teškaš će odmjeriti snage s Ricardom Preselom (9-0).

Delija i Prasel odradili vaganje pred sutrašnji Rizin (VIDEO)

” Dvorana u kojoj se borimo prima 7,8 tisuća gledatelja. Sve su karte prodane. Borba je ujutro, između 9 i 10 po hrvatskom vremenu. Ponavljam, pripreme su prošle super. Spreman sam. Jedva čekam početak borbe”, poručio je Delija iz Japana u razgovoru za Dubrovački vjesnik.

27-godišnjaku će ovo biti prva borba od rujna 2015. kada je doživio nesretan lom noge u meču s Marcynom Tyburom na M-1 priredbi. No član dubrovačkog Gladiator tima se uspješno oporavio, a za meč s neporaženim Brazilcem vještine je brusio i u dvorani legendarnog Mirka Filipovića.

“Pripreme za borbu s Preselom su prošle bez problema. Prvi dio priprema sam odradio u Dubrovniku, u Gladiatorovoj dvorani, a drugi dio u Zagrebu kod CRO COP-a. Ponavljam, spreman sam i jedva čekam da borba počne.”

S “Hodajućom nevoljom” u Japanu i Stipe Drviš koji će ga sutra bodriti iz kuta. Dvojac je na društvenim objavio snimku završnog treninga uoči borbe.

Pogledajte Deliju i Drviša na posljednjem treningu pred sutrašnji ulazak u ring (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI