Delija se priključio Cro Copovim pripremama: “Nisu istine kako je spreman”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.12.2016 10:25h Autor:

Photo: Facebook

Hrvatski MMA teškaš Ante Delija se priključio pripremama Mirka Filipovića za nastup na Rizinovom Grand Prixu na kraju ove godine. Tako je kod Cro Copa nakon FFC prvaka Darka Stošića, koji je na Borčecu boravio desetak dan, stigao još jedan borac i još jedan teškaš koji je nastupao u FFC-u.

Uz Deliju, Cro Copu u pripremama pomaže i Saša Milinković iz Osijeka (također FFC borac) te Mirkov stalni boksački trener Stipe Drviš. Unatoč otkazu Wanderleija Sive, Filipović nastavlja s žestokim pripremama za nastup na Grand Prixu u Japanu. Lako je zaključiti da će Mirko sigurno nastupiti, no za sada je nepoznato tko bi mu mogao biti protivnik umjesto legendarnog Brazilca.

Delija je nakon odrađenog treninga s Mirkom na Facebooku napisao: “Ljudi nisu istine kako je čovjek spreman!” Ta rečenica samo potvrđuje i Cro Copove izjave da je u potpunosti spreman unatoč manjim problemima s koljenom koje se i dalje puni vodom i zahtjeva liječnički tretman.

Ante Delija nije nastupio još od onog katastrofalnog loma noge u dvoboju protiv Marcina Tybure u srpnju 2015. Dubrovčanin pauzira više od godine dana, a sudeći prema pripremama s Cro Copom i njega bi uskoro trebali ponovno vidjeti u akciji.

3333

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI