Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Delija protiv "Gazelle" Schmiedeberga za Respect FC titulu! | Fight Site

Delija protiv "Gazelle" Schmiedeberga za Respect FC titulu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.07.2013 11:39h Autor:

Delija vs. Rodriguez

Jedan od najboljih hrvatskih MMA teškaša, a svakako najveći potencijal, Dubrovčanin Ante Delija, 28. rujna će pokušati stići do Respect FC pojasa. Delija će se, naime, u njemačkom Wuppertalu boriti protiv aktualnog prvaka Bjorna "Gazelle" Schmiedeberga na desetoj priredbi Respect FC-a.

Nijemac je prvak ove europske promocije još od 2010. kada je na četvrtoj RFC priredbi jednoglasnom odlukom sudaca sladao "njemačkog Grka" Andreasa Kraniotakesa. Od tada Schmiedeberg je dva puta uspješno obranio pojas – najprije protiv Sasche Weinpoltera, a zatim i protiv Szymona Bajora. U predposljednjem dvoboju koji je odradio 16. veljače ove godine, Nijemac se još jednom sučelio s Kraniotakesom, a ovaj put je dvoboj završio "neodlučeno". Da bi u zadnjem meču 19. travnja izgubio od Crhistiana Colomba. Ukupno u karijeri Schmiedeberg ima devet pobjeda i četiri poraza te na svojih 180 centimetara teži impresivnih 111 kilograma.

Ante "Walking Trouble" Delija je neporažen s osam čistih pobjeda od koji su sve osim one protiv Ricca Rodrigueza stigle prekidom. Tek je Kristof Nataska uspio preživjeti do druge runde dok su svi ostali Delijini protivnici poraženi do isteka prve dionice. Posljednja dva dvoboja Delija je odradio u FFC promociji svladavši Lamprakisa i Selmanija.

Respect FC 10 priredba će donijeti i meč za titulu u velter kategoriji između Djamila Chana i Michaela Edrinca, te eliminacijski turnir četvorice za naslov u srednjoj diviziji.

Respect FC 10

Bjorn Schmiedeberg (c) vs Ante Delija
Djamil Chan(c) vs Michael Erdinc
Musa Jangubaev vs. Nick Hein
Sebastian Baron vs. Fatih Balci

Turnir četvorice:

Nicolas Penzer
David Zawada
Rafal Levon
Sandro Quarrel

Rezervna borba:

Roman Kapranov vs. Adam Mutaliev

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI