Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Delija: Priznajem, showman sam, publika je najvažnija | Fight Site

Delija: Priznajem, showman sam, publika je najvažnija

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.06.2013 19:41h Autor:

Ante Delija

Ante Delija svojim odličnim nastupom na FFC-u 5 koji se održao krajem svibnja u Osijeku ostvario je novu pobjedu u svojoj karijeri, ali je pritom i zaista podignuo više od 4.500 gledatelja u dvorani na noge.

Samom svojom pojavom na stazi koja ga vodi u ring izazvao je oduševljenje među publikom. U razgovoru za portal scena.hr priznao je kako mu je publika zaista najvažnija.

"Drago mi je čuti da je publika doživjela delirij, jer kad publika da dobre i pozitivne reakcije ponese te ta atmosfera. Jesam li showman? Ipak je važna samo jedna stvar, a to je zadovoljna publika", rekao je Ante.

"Nadam se sljedećoj borbi u rujnu, a do tada neizostavni treninzi i spremanje za nove izazove", dodao je dubrovački borac o idućem nastupu.

Mnogi se nadaju da će se raditi o okršaju protiv Dorijana Ilića kojeg je upravo Delija izazvao nakon njegove pobjede na FFC-u u Poreču. "Borba je kratko trajala. Dorijan ima vrlo dobru obranu od rušenja. Također je pokazao da je dosta eksplozivan borac koji ima ‘tešku ruku’, no to smo mogli uočiti i ranije u njegovim prethodnim borbama", prokomentirao je kratko Ante posljednju Ilićevu pobjedu kad je nokautom već u prvoj rundi svladao Emila Poljaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI