Delija potpisao za RIZIN, otpao meč sa Stojnićem!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.01.2018 15:30h Autor:

Ante Delija (Screenshot)

Hvatskom MMA teškašu Anti Deliji se isplatio put u Japan s Mirkom Filipovićem. Naime, njegov klupski kolega i hrvatski MMA veteran Maro Perak javlja kako je “Hodajuća nevolja” potpisala za japansku organizaciju!

Delija, koji je pomagao Mirku Filipoviću u pripremama za meč protiv Kohsake, bi trebao debitirati u svibnju mjesecu, a za sada se ne zna tko će mu biti protivnik. To ujedno znači i da otpada njegov nastup protiv Denisa Stojnića na Noći Gladijatora 12 u Dubrovniku. No, Perak je već smislio odličan plan…

“Ante Delija je potpisao za Rizin. Prva borba mu je u 5 mjesecu. Jos jedan Gladijatorov uspjeh odnosno do sada najveći, ako bude pobjeđivao. A ja u njega ne sumnjam. Nećemo riskirati povredu tako da bi bila glupost da nastupa na Noći Gladijatora 12. Moja želja je onda da napravimo turnir četiri borca. Ja Reljić, Stojnić i po mogućnosti neki Rus ili neko drugo ime koje bi fanovi mogli odabrati. Naravit ćemo uz sadašnje premije i nagradu za pobjednika turnira. Nadam se da će se borci složiti. Ako se ne slože, nažalost Stojnić otpada, ali mislim da s njima neće biti problema. Svi se volimo dobro potući”, napisao je Perak na svom službenom Twitteru.

Nastup u Rizinu će biti prvi za Deliju još od rujna 2015. kada je u dvoboju s danas UFC borcem Marcinom Tyburom pretrpio tešku ozljedu noge (lom potkoljenice). Delija se od tada oporavlja, a posljednih je mjeseci intenzivirao treninge te se spema za povratak. Nakon odrađenih priprema s Filipovićem za novogodišnji nastup u Japanu, Delija je otputovao s Mirkom u Tokijo gdje je očito dogovorio suradnju s japanskom promocijom.

Ukupno u karijeri ima 14 pobjeda i samo 3 poraza, a tek mu je 27 godina. Ispred Delije je definitivno tek pravi početak karijere.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI