Delija poražen u dalekoj Rusiji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.02.2014 21:28h Autor:

Ante Delija

Najveći hrvatski MMA potencijal, kada je u pitanju teška kategorija, Ante Delija, poražen je prekidom (keylock – americana) u drugoj rundi u petak navečer na priredbi M-1 Global u dalekom St. Petersburgu. "Hodajuće nevolja" je izgubila od domaćeg do sada neporaženog ruskog borca, Denisa Smoldareva.

Ovo je Dubrovčanu drugi poraz u karijeri nakon što je na FFC-u izgubio od Diona Staringa.

Sam dvoboj je izgledao prilično slično kao i onaj protiv Diona Staringa. Dubrovčanin je krenuo uraganski te je pokušao što prije srušiti svog protivnika. No, tvrdi Rus je u prvoj rundi izdržao sve napade te je uspješno parirao u svakom segmentu. Čak je i u udaračkom dijelu uspio plasirati nešto čišće udarce pa je Delija prvu rundu završio prilično razbijenog lica, ali i poljuljanog "cardija".

U drugoj rundi Dubrovčanin je uspio doći u dominantnu poziciju na parteru (leđa), no dominacija je kratko trajala. Rus vrlo brzo preuzima inicijativu, a kako je kopnila Delijina snaga, tako su i napadi Smoldareva postajali sve žešći. Na kraju je dvoboj završen "keylockom" ili popularnom "americanom". Iako Delija nije tapkao, sudac je njegov vrisak procijenio kao verbalnu predaju što našem borcu nije bilo po volji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI