Delija nakon velikog povratka: Napredovao sam zbog treninga u Cro Cop Gymu, očekivao sam nokaut u 1. rundi (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 12:31h Autor:

Screenshot

Gotovo tri godine nismo u akciji vidjeli sjajnog hrvatskog teškaša Antu Deliju. Ako ćemo brojati pobjede, Dubrovčanina sa slavodobitno stisnutim šakama u zraku nismo vidjeli još od svibnja 2015. godine.

No, prošlog vikenda na RIZIN-u 10 “Hodajuća nevolja” je se napokon vratila u borilište. I to kakvim nastupom!

Opasni Ricardo Prasel jednostavno nije imao šanse protiv našeg borca koji je ubilježio vrlo važnu pobjedu. Delija je bio sjajan, podsjetivši na svoje najbolje dane i slavlja poput recimo Konstantina Gluhova u moćnoj ruskoj M-1 promociji.

“Osjećam se odlično i jako sam sretan nakon pobjede poslije tri godine stanke”, izjavio je na svojevrsnoj press konferenciji nakon priredbe u japanskoj Fukuoki.

U komunikaciji s novinarima mu je pomagao njegov trener Stipe Drviš. Upravo se Drvišu zahvalio Delija govoreći o tome gdje je najviše napredovao trenirajući za veliki povratak.

“Trenirao sam zadnje dvije godine. Odmah čim sam se oporavio od ozljede nakon 6 mjeseci sam počeo trenirati. Za ovaj meč se pripremao u Cro cop Gymu u Zagrebu. Dosta sam radio na boksačkim tehnikama. To sam trenirao sa Stipom Drvišem. U Cro Cop Gymu treniram sa Satoshijem Ishiijem koji je olimpijski pobjedik, on je u našem kampu. Tu je i Mirko Filipović. To su najbolji borci na svijetu. Moji sparing partneri su bolji nego što je bio moj protivnik u ovom meču”, objašnjava Delija uz pomoć Drviša koji je dodao:

“Tu su bili i Saša Milinković i novi borac u UFC-u – Darko Stošić. Također se pripremao i u Dubrovniku gdje je njegov tim Gladijator.”

Upitan kako je doživio meč protiv Prasela, Delija odgovara:

“Moj protivnik je bio dobar, bio je jako tvrd i dao je sve od sebe. Ali ja sam bio odlično spreman i jednostavno sam bolji borac od njega.”

Je li očekivao više od protivnika s obzirom da je Brazilac slovio kao favorit prije meča u Fukuoki?

“Očekivao sam točno ovo. Spremao sam se upravo za njega, mislim da sam pokazao da sam bolji borac. Sada se želim boriti protiv najboljih.”

“Iskreno govoreći, očekivao sam da ću ga nokautirati u 1. rundi”, dodao je.

Na kraju razgovora s novinarima, Delija se osvrnuo još jednom na rad s japanskom super zvijezdom koja živi u Zagrebu Satoshijem Ishiijem?

“Mislim da je Satoshi Ishii stigao na jedan drugi novi nivo sada od kada trenira s Mirkom Filipovićem. Ishii će biti bolji nego ikada, on je trenutačno jedan od najboljih boraca na svijetu”, zaključio je Dubrovčanin na što se Drviš ponovno dovezao:

“Ishii sada živi u Hrvatskoj i tamo trenira.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI