Delija izazvao Ilića na meč na Opatija Fight Nightu 6!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.10.2013 09:07h Autor:

Ante Delija

Čelnici Opatija Fight Cluba već neko vrijeme rade na pripremi borilačkog eventa Opatija Fight Night 6, iako će se on održati tek 01. ožujka iduće godine u novoj sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Popis borbi je već sad u izradi za event koji će i ovog puta pratiti Eurosport, Fight Channel te još neke TV postaje, a u jednom od glavnih mečeva večeri trebao bi nastupiti i prema mnogima jedan od najperspektivnijih MMA teškaša u cijeloj Europi, Ante Delija.

Dubrovački borac ovih dana privodi kraju svoje pripreme za nastup na FFC-u 8 u Zagrebu protiv Diona Staringa, a u međuvremenu je u moru brojnih ponuda dobio i onu iz Opatije za nastup na OFN-u 6. Želja organizatora je dogovoriti borbu između Delije i Dorijana Ilića, aktualnog prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji.

Pregovori se još uvijek vode, nije poznato kad bi oni mogli biti dovršeni, ali Delija je odlučio i javno istupiti povodom te borbe i pozvati Dorijana na okršaj u ringu.

"Preko svog mentora Mare Peraka dobio sam ponudu da nastupim u Opatiji iduće godine i to ću vrlo rado prihvatiti, a želja mi je tamo odraditi meč protiv Dorijana Ilića s obzirom na to da je on iz Rijeke.  Nema borca na svijetu protiv kojeg ne bih odradio meč, spreman sam ući doslovno sa svakim u ring, ali vjerujem da bi fanovima u Opatiji bila upravo ova borba najzanimljivija. Nadam se da će Ilić prihvatiti poziv na meč", poručio je Delija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI