Delija 9 kilograma lakši od protivnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.02.2014 15:17h Autor:

Delija vs. Smoldarev

Ante Delija će u petak 28. veljače u Sankt Peterburgu debitirati na M-1 Globalu protiv Estonca Denisa Smoldareva.

Estonac dosad nije izgubio niti jednu borbu, a uoči meča Delija je iznio svoja razmišljanja za ruski portalom MixFight.ru.

"Trenirao sam judo u Dubrovniku od djetinjstva, a poslije su me počele zanimati MMA borbe. Posljednjih pet godina radim upravo na usavršavanju MMA vještina. Ulažem puno truda u tijekom treninga. Uistinu volim ovaj sport u kojem ću ostati još dugo vremena. Svakim treningom napredujem, napreduju moje vještine. Svakim treningom sam sve bolji i raste mi samopouzdanje. Zadovoljan sam kako napredujem.

Jedini je poraz dosad Delija upisao na FFC-u održanom u Zagrebu u listopadu prošle godine. Tada je bolji od njega bio Dion Staring.

"Izgubio sam, ali ne mogu reći da sam bio razočaran. Bilo je to jedno novo iskustvo i na temelju te borbe sam došao do nekih zaključaka."

Prisjetio se najveće i najbolje pobjede u dosadašnjem dijelu karijere.

"Najbolju sam pobjedu ostvario protiv Ricca Rodrigueza. Ipak je on bio UFC prvak."

Da će ovo biti njegov najveći izazov potvrdile su i sljedeće riječi.

"Čast mi je što nastupam na M-1 Challenge 45. Nadam se da ću odraditi puno borbi sa sjajnim borcima iz M-1 Globala.", rekao je Ante Delija koji je na službenom vaganju bio gotovo devet kilograma lakši od svog protivnika.

Deliji je vaga pokazala 112,3 kg dok je Estonac težak 121 kg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI