Dean Lister: Jedva čekam ponovno doći kod Cro Copa u Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.10.2012 11:23h Autor:

Mirko Filipović i Dean Lister

Mirko Filipović možda nema najmoderniju dvoranu poput nekih u inozemstvu, ali zato ga zbog njegovih rezultata mnogi vole posjetiti i vraćati se.

Bivši UFC-ov borac i osvajač dvije zlatne medalje na ADCC Svjetskom prvenstvu, Dean Lister, također spada među one koji su imali priliku trenirati s najboljim hrvatskim borcem u Zagrebu. 36-godišnji Amerikanac nada se da će uskoro također dobiti priliku vratiti se u Hrvatsku.

Lister je jučer na svom Facebook profilu objavio fotografiju s Mirkom Filipovićem te je uz nju napisao: "Jedva čekam ponovno otići u Hrvatsku, nedostaje mi trening sa svima vama."

Čini se da je Dean prilikom svog boravka u našoj državi naučio i malo hrvatskog jezika. "Želem vratim uskoro", napisao je također uz fotografiju. Možda mu znanje hrvatskog nije na najvišoj razini, ali njegova želja za skorašnjim povratkom je očito vrlo jasna.

Tijekom svoje MMA karijere Lister je u UFC-u ubilježio četiri pobjede i dva poraza, a u posljednje vrijeme ne bori se previše. Nakon poraza u Kanadi tijekom 2009. godine, odradio je još samo jedan meč. Početkom ove godine pobijedio je relativno nepoznatog Rodneyja Moorea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI