Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
David Vasić dogovorio vrlo zanimljiv ispit u Moskvi | Fight Site

David Vasić dogovorio vrlo zanimljiv ispit u Moskvi

Vijesti iz regije 04.10.2017 22:17h Autor:

Ismailov vs. Vasić

Dvije godine nakon nastupa na eventu Groznom, David Vasić ponovno odlazi u Rusiji, ovog puta u Moskvu. Tamo će se naći na programu prvog eventa promocije Golden Team Championshipa, a datum održavanja eventa je 3. studenog.

Tako će član Trojan Tima imati točno mjesec dana da se pripremi za ovaj vrlo ozbiljan izazov, jer ga čeka jedan iz niza opakih ruskih boraca koji traže poboljšanje svog već sjajnog skora i priliku za nešto više. 31-godišnji Magomed Ismailov iza sebe ima skor 11-2, a trenutno je u nizu od pet pobjeda. Nastupa po raznim promocija, većinom u Rusiji, a ovo će mu biti prva borba u 2017. godini.

Prva ovogodišnja borba biti će i Vasiću, koji nije nastupio od prošlogodišnjeg poraza na FFC 22 eventu, još početkom godine. Tada je bolji od njega bio Zauri Maisuradze, polugom na ruci u prvoj rundi. Prema Sherdogu, 35-godišnji David je na skoru od osam pobjeda i četiri poraz u svojoj MMA karijeri, koju je započeo 2010. godine. Sve borbe u Davidovoj karijeri, bilo pobjede bilo porazi, završile su u prvoj rundi.

Bivši vaterpolist ne ide u Rusiju s bijelom zastavom nego će pokušati doći do pobjede koja bi mu osigurala prepoznatljivost u tom dijelu Europe, gdje je moguće jako dobro zaraditi MMA borbama, posebno ako se pokaže u pravom svijetlu protiv domaćih boraca, koji su na ovakvim eventima uvijek veliki favoriti

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI