Darko Stošić potpisao za UFC!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2017 15:10h Autor:

Darko Stošić (Facebook)

Darko Stošić od sada je član najjače svjetske MMA promocije!

Jedan od najboljih regionalnih boraca pohvalio se potpisom koji je stavio na UFC-ov ugovor. Novost je i ta da je Darko u dogovoru sa svojim timom odlučio promijeniti kategoriju pa će tako u oktogonu nastupati kao poluteškaš, a to je zapravo i kategorija u kojoj su ga već odavno vidjeli njegovi brojni fanovi.

“Dobio sam priliku ostvariti ono čemu sam posvetio svaki djelić svog života, a to je da budem najbolji na svijetu. Ovo je veliki početak za mene. Trebalo mi je pet godina mukotrpnog rada da bih dobio ovaj ugovor. Tako da idem tamo biti broj 1! Također sam u dogovoru sa svojim timom odlučio da ću se u budućnosti boriti do 93 kilograma! Nadam se da ću imati vašu podršku! Kao što imam podršku ljudi bez kojih ovo ne bi bilo moguće”, otkrio je Stošić na svom Facebooku.

25-godišnji srpski borac će u UFC pristupiti s omjerom od 12 pobjeda i jednog poraza, a ne treba ni posebno objašnjavati da zbog ovih sjajnih vijesti otpada njegov potencijalni okršaj s Antom Delijom o kojem se najviše pričalo posljednjih dana.

Stošić je, podsjetimo, u posljednjem nastupu u Beogradu zaustavio Poljaka Tomasza Czerwinskog.

Sretno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI