Darko Stošić ponovno na treningu u dvorani Mirka Filipovića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.12.2018 12:32h Autor:

Mirko Filipović i Darko Stošić

Darko Stošić vratio se u Zagreb, gdje će odraditi cijele pripreme za svoju novu UFC borbu, koju će 23. veljače odraditi u Pragu. Naravno, u pitanju je trening u Cro Cop timu, gdje se pripremio i za prošli UFC nastup.

Stošić je tri tjedna proveo u Düsseldorfu, gdje je trenirao u UFD gymu. Tamo je dobio puno novih iskustava te načina treninga, no Cro Cop tim ipak je njegova primarna dvorana i nije bilo nikakve sumnje kako će se tamo vratiti, posebno jer sa svime što je do sada tamo napravio teško može biti zadovoljniji.

Povratak Darka Stošića putem Instagrama obilježio je Mirko Filipović, a jednu fotografiju objavio je i sam Darko. Inače, Stošić je prije dva dana gostovao u Podcast Inkubatoru, gdje je otkrio svoje planove za iduća tri mjeseca.

Srpski poluteškaš već je došao u Zagreb, gdje će lakše trenirati, dok mu pravi kamp počinje 3. siječnja, kada u Zagreb dolazi Stipe Drviš. Biti će to zajedničke pripreme Darka i Cro Copa, budući da Filipović samo tjedan dana prije Darkove borbe ima okršaj s Royem Nelsonom u Bellatoru. Tako će se u dvorani skupiti najjača moguća ekipa, uključujući Satoshia Ishiia, Antu Deliju, Sašu Milinkovića i ostatak.

Stošić se u Pragu bori protiv opakog ruskog borca, Magomeda Ankalaeva.

Objavljuje Darko StosicSrijeda, 12. prosinca 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI