Darko Stošić otkrio kada se vraća u Octagon!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.06.2019 16:31h Autor:

Darko Stošić

Darko Stošić (13-2) je možda izgubio svoj posljednji meč u UFC-u, ali talentirani srpski borac gleda samo prema naprijed te je već dogovorio novi nastup.

Stošić je početkom mjeseca odradio svoju drugu borbu u Octagonu na UFC Fight Night 153 priredbi u Stockholmu. U poluteškoj kategoriji bivši FFC teškaški prvak snage je odmjerio protiv Devina Clarka koji je nakon tri runde slavio jednoglasnom odlukom sudaca (29-28, 29-28, 29-28) prekinuvši Stošićev niz od devet pobjeda.

Iako nije zadovoljan rezultatom, Stošić ne traži nikakve izgovore za poraz i svjestan je da na ovom elitnom nivou natjecanja mora još više trenirati i raditi na svojim borilačkim vještinama.

“Naravno, nisam zadovoljan ovim porazom, ali sam se u potpunosti oporavio, nemam nikakvih ozljeda iz meča i to je dobra stvar”, rekao je Stošić u intervjuu na engleskom jeziku za hardcord. com. “Neću tražiti izgovore za svoj poraz. Clark je imao prednost u kondiciji, osobito prema kraju meča. Lekcija iz ove borbe je jednostavna: moram se još više truditi i sljedeći put biti bolji.”

Stošić je zatim otkrio sjajnu vijest, odnosno kada se planira vratiti u akciju. Borba je čini se već dogovorena…

“Kao što sam već spomenuo, u potpunosti sam se oporavio. UFC je zadovoljan mojim stilom borbe i stoga su mi odmah ponudili sljedeću borbu. Mogu vam reći da već znam mjesto i vrijeme svoje iduće borbe i ona će se održati u kolovozu.

U mjesecu kolovozu UFC održava četiri priredbe, od toga dvije izvan SAD-a. Stošića bi tako u idućem nastupu mogli gledati u Kini, Urugvaju ili čak zajedno sa Stipom Miočićem na UFC 241 prirebi u Las Vegasu 17. kolovoza.

Svoj UFC debi Stošić je odradio u srpnju prošle godine na Fight Night 134 priredbi u Hamburgu gdje je prekidom u prvoj rundi impresivno savladao još jednog bivšeg FFC prvaka, Jeremyja Kimballa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI