Darko Stošić: Ne želim biti prolaznik u UFC-u, idem pokušati biti broj 1 (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.12.2017 13:22h Autor:

Darko Stošić

Darko Stošić je za portal MMA Novosti odradio prvi interview nakon što je službeno postao UFC borac. S njim je porazgovarao Zlatko Oštrogonac u videu koji donosimo.

Donedavno FFC-ov teškaški prvak je otkrio kako su tekli pregovori te što očekuje od boravka u najboljoj svjetskoj MMA promociji, gdje će nastupati u poluteškoj kategoriji, koja bi svakako trebalo odgovarati njegovoj visini. Tako je i rekao nešto o tome.

“Još u počecima su me savjetovali da se trebam boriti u poluteškoj. U početku karijere sam nastupio u njoj i doživio sam poraz, pa sam imao neku vrstu straha od skidanja kilograma. No, i kod Mirka su mi rkeli da se trebam spustiti i odlučio sam. U teškoj sam znao biti u hendikepu, a vjerujem kako ću ovdje biti jači od svojih protivnika.”

Za svoje posljednje borbe se pripremao u Zagrebu, a čini se da će isto ostati i sada.

“Prvi plan mi je trenirati kod Mirka, ukoliko budem u mogućnosti. Stipe i ekipa su mi potpuno posvećeni, tamo imam sjajne uvjete i sve što mi treba. Naravno, ukoliko bude novaca bih volio otići odraditi nekoliko treninga u Americi, ali plan mi je glavni trening za borbu odraditi kod Mirka i Stipe.”

Planovi u UFC-u su mu ambiciozni.

“Sve što sam do sada radio je ništa u usporedbi s onim što mi tek dolazi i u usporedbi s onim što ću tek trebati žrtvovati. No, ništa mi nije teško, ako to donosi rezultat. Idem tamo biti broj 1, nije mi cilj biti samo netko tko je sudjelovao u UFC. Idem napraviti nešto što još nitko iz ovih krajeva nije uspio.”

Ukoliko vas zanima što je još Darko rekao u ovom razgovoru, pogledajte video ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI