Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Darko Stošić: Imam sve što treba za ispisati povijest, želim napraviti nešto za moju državu i ljude | Fight Site

Darko Stošić: Imam sve što treba za ispisati povijest, želim napraviti nešto za moju državu i ljude

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.07.2018 12:01h Autor:

Darko Stošić

Teško je Darko Stošić mogao zamisliti bolji način za debitirati u UFC-u. Pobijedio je Jeremya Kimballa prekidom u prvoj rundi, a da u borbi nije primio niti jedan spomena vrijedan udarac. Nakon trijumfa rekao je nešto o nastupu, ali i o nastavku svoje UFC karijere.

Stošić je nakon borbe bio vrlo miran i staložen, najavio je velike stvari, ali isto tako nije nikoga određenog htio prozvati. Nakon što je napustio kavez, susreo se s medijima kojima je otkrio nešto o tome kako se osjećao te što očekuje od svoje UFC karijere.

“Ovo je sjajno, ali moj je cilj napredovati i biti sve bolji. Ovo je bila moja prva borba i sigurno želim ostati što dulje ovdje jer trenutno živim svoj san. Ovo je tek početak, a moj je cilj biti broj 1. Nema smisla nekoga prozivati nakon prve borbe, ali svakako namjeravam napredovati i što se prije dovesti u situaciju da se mogu boriti protiv Top 10 boraca”, otkrio je Darko, koji je onda rekao nešto o tome je li bilo nervoze prije debija:

“Nikada nisam nervozan jer radim na tome da se opušteno borim. Imam samopouzdanje na pravoj razini, imam odličan tim, kako onaj s Mirkom Filipovićem i Stipom Drvišem, tako i onaj u Srbiji. Imam sve što mi treba da ispišem povijest i napravim nešto za svoju državu.”

Nije mogao izbjeći niti pitanje o Mirku Filipoviću, odnosno o tome što mu znači trening u njegovoj dvorani, kao i sami savjeti takve borilačke legende.

“Mirko je legenda, ali i moj veliki prijatelj. Želim mu se zahvaliti jer su sparinzi s njim itekako pomogli.”

Što se tiče završetka borbe, sve se dogodilo ekspresno, odnosno inače je borcima ipak potrebno malo više vremena i udaraca da završe borbu iz te pozicije. Kimball je zapravo bio gotov nakon dva ili tri udarca laktom.

“Jednom sam ga udario i vidio sam da već gotovo spava pa sam samo nastavio dok ga nisam završio.”

Darko je otkrio kako sada odlazi kući, ali da će biti spreman ponovno se boriti već za tri mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI