Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Darko Stošić nakon FFC-a 21: Uskoro očekujte borbu za pojas! | Fight Site

Darko Stošić nakon FFC-a 21: Uskoro očekujte borbu za pojas!

Vijesti iz regije 28.11.2015 21:07h Autor:

FFC 21

Mladi srpski MMA teškaš Darko Stošić upisao je novu pobjedu na FFC 21 priredbi u Rijeci. Stošić se nakon dva otkazana susreta konačno obračunao s Ivanom Vitasovićem i ostvario prvi prekid u karijeri.

I dok je Dion Staring obranio svoj teškaški pojas, da bi ga nakon toga izazvao UFC-ov veteran Igor Pokrajac, Stošić je ranije te večeri ostvario najveći uspjeh karijere i upisao treću pobjedu u FFC-u. Srbin je znao da su ulozi veliki i nije ništa htio prepustiti slučaju. Ova pobjeda ga približava tituli i novim prilikama u karijeri, tako da je Stošić borbu odradio taktički i pametno.

"Jučer sam pobijedio jednog jako dobrog borca u odličnom meču. Bio sam na njegovom domaćem terenu i to mi je u nekim trenucima stvaralo veliki pritisak. Rekao sam sebi 'ovo nećeš izgubiti ni za cijenu života!' Zato sam odradio jedan od najpametnijih mečeva u karijeri i samim time mi je ova pobijeda još draža. Iz meča u meč sazrijevam i to sam sad dokazao", stoji na Stošićevoj Facebook stranici.

Stošić je objasnio kako je išao tok borbe. Srpski borac je bio svijestan prednosti svog protivnika i zato je mudro iskoristio svoje dugogodišnje iskustvo u judu kako bi neutralizirao i u konačnici završio Vitasovića.

"Nisam ušao samo da bi se tukao kao što to inače radim. Znao sam da je dobar udarač i jednostavno sam to okrenuo u svoju korist. Držao sam distancu, bježao od njegove desne, bacio par 'kickova' da ga smirim i kad sam osjetio trenutak, krenuo u bacanje i bacio jednu odličnu judo tehnniku, 'te gurumu'. Poslije sam zauzeo dobru poziciju i dobar 'GNP', a kad mi se ukazala prilika izvukao sam mu kimuru(polugu na ruci). Imao sam tu viziju i sproveo sam je u dijelo, znao sam da to mogu", zaključio je Stošić.

Stošić ovim nastupom nije samo upisao novu pobjedu, već je i stišao kritičare i pokazao da je kompletan borac. Nada se skoroj borbi za naslov, iako će vjerojatno prvo morati pričekati da Pokrajac okuša svoju sreću protiv prvaka.

"Htio sam pokazati da sam komletan borac, da znam udarati, znam bacati i znam završiti borbu! Sve što jedan MMA borac treba da zna! Tako da mi je ovo jedna velika i draga pobjeda u karijeri, prva završnicom(osmijeh). Skor mi je sad 7:1. Uskoro očekujte borbu za pojas! Želim se svima zahvaliti na lijepim porukama, podršci i čestitkama. Posebno ljudima koji su došli iz Srbije u Rijeku da nas podrže! Hvala vam puno", zahvalio se Srbin svim fanovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI