Danenberg poručio Petjeu: Drago mi je što se borimo, ali platit ćeš cijenu! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.04.2017 12:28h Autor:

Eyevan Danenberg

Još su samo dva dana ostala do FFC 29 priredbe na kojoj će Eyevan Danenberg braniti svoju kickboxing titulu u kategoriji do 77 kg protiv još jednog prvaka. Kralj FFC-ove lake kategorije, Samo Petje, pred svojom publikom u Ljubljani pokušat će ući u povijest i postati dvostruki prvak FFC-a.

“Prvo sam bio iznenađen jer on nije moja kategorija. On se bori na 70 kg, a ja na 77 kg”, rekao je Danenberg za FFC. “Pomislio sam,’U redu, ali na kojoj kilaži?’, i onda sam čuo da se želi boriti u mojoj kategoriji. To me iznenadilo, ali naravno da sam prihvatio borbu.”

Iako su obojica borci svjetske klase “Mr. Cool” vjeruje da je prednost ipak na njegovoj strani.

“Moje prednosti su moja visina, borim se u svojoj prirodnoj kategoriji… i nije mi bitno gdje se borimo. Ako smo u ringu, mogu se boriti. On se bori tehnički, ali to mi se sviđa jer ja se također borim tehnički. No on će mi morati prići, inače me neće moći udariti. Mora mi se približiti, a tada sam ja opasan jer imam veći doseg i visinu.

Nizozemac je na kraju Petjeu poslao i poruku.

“Sviđa mi se to što se želiš borit sa mnom, ali platit ćeš cijenu. Jer ja sam prvak u kategoriji do 77 kg i prvak ću i ostati. Bolje ti je da se držiš svoje divizije jer ovdje sam ja glavna faca.”

FFC 29: Champion vs. Champion održava se 22. travnja u dvorani Tivoli u Ljubljani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI