Danas kreće snimanje nove sezone Enfusion showa – imamo svoju predstavnicu Nenu Mikulić!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.09.2014 10:13h Autor:

Nevenka Mikulić

Danas počinje snimanje pete sezone borilačkog reality showa Enfusion. Emisija se tradicionalno snima na Tajlandu, gdje je i koljevka Muay Thai sporta, a ove sezone je u prvom planu ljepši spol, odnosno 18 borkinja.

Odlična vijest za nas je da i Hrvatska ima svoju predstavnicu – Karlovčanku Nevenku Mikulić koja je jedna od favoritkinja za ukupnu pobjedu.

Podsjećamo, FFC, odnosno Fight Channel, je prošle sezone imao svoju momčad koja je na kraju i slavila. Tim se zvao FFC Futures, a njezin najuspješniji član je bio Britanac Daniel Sam.

Više detalja o samom natjecanju će se znati u narednim danima te će vas Fight Site redovito izvještavati o razvoju akcije na Tajlandu. Pobjednici će otići vrlo ugodna novčana nagrada. Snimanje na Tajlandu traje desetak dana, sve do 24. rujna, a emitiranje montiranih epizoda se očekuje u 2015. godini.

"Pozvana sam u Enfusion reality show koji počinje 12. rujna, a snimanje traje 12 dana. Sudjeluje 18 borkinja iz cijeloga svijeta. Boravit ćemo u Superpro Samui Resortu na tajlandskom otoku Koh Samui gdje ćemo zajedno živjeti, trenirati, svladavati razne izazove te se na koncu i boriti u ringu za mjesto prvakinje", izjavila je za Fight Site Mikulić.

"Borbe se održavaju po Enfusionovim K-1 pravilima. Ovdje sam već dva dana, od 10. rujna, te sam tu bez svog trenera Renyja Cappuccija jer po pravilima ne može biti sa mnom ni za vrijeme snimanja, niti u kutu za vrijeme borbe", dodala je Karlovčanka.

Fight Channel je emitirao prošle sezone Enfusiona, a ove jeseni kreće i emitiranje posljednje 4. sezone. Više o ovogodišnjem natjecanju možete pročitati na službenim stranicama Enfusiona.

Popis natjecateljica:

1. Fatima Pinto Norway
2. Johanna Rydberg Sweden
3. Ferial Ameerroedien South Africa
4. Meryem Uslu Germany
5. Nevenka Mikulic Croatia
6. Samantha Van Doorn The Netherlands
7. Soraya Haurissa Indonesia
8. Isis Verbeek The Netherlands
9. Marina Zueva Russia
10. Filipa Correia Portugal
11. Adi Rotem Israel
12. Anissa Meksen France
13. Iman Barlow England
14. Ashley Nichols Canada
15. Lizzie Largilliere France
16. Sammy-Lee Brown Australia
17. Maria Pantazi Greece
18. Simone Van Dommelen The Netherlands

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI