Damir Hadžović se nakon velike pobjede nagradio odmorom u Hrvatskoj i BiH (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.08.2018 15:17h Autor:

Damir Hadžović

Nakon velike pobjede vrijedne ostanka u UFC-u još neko vrijeme, Damir Hadžović dušu i tijelo odlučio je odmoriti u Hrvatskoj i BiH te se time pohvalio putem društvenih mreža.

Hadžović je prošlog mjeseca u Hamburgu odradio vrlo uzbudljivu borbu gdje je sudačkom odlukom savladao domaćeg borca, Nicka Heina. Time je došao do svoje druge pobjede u četvrtom UFC nastupu, ali i velikog zadovoljstva jer mu je svakako otkaz iz promocije visio nad glavom. Sada će se moći mirno i bez pritiska pripremati za iduću borbu, a prije toga je otišao na zasluženi odmor.

Kao što možemo vidjeti po Instagramu, bračni par Hadžović odabrao je Makarsku, a nakon toga i prekrasni Blagaj, jedno od najljepših mjesta u BiH. Nakon toga je, što se vidi po njegovim Insta Story objavama, odlučio posjetiti mjesta u BiH gdje mu živi obitelj i tamo se opustiti, prije nego se zaputi nazad u Dansku, gdje se treba vratiti svojim obavezama profesionalnog borca.

Teško je pretpostaviti što bi mogao biti njegov idući izazov, zbog velikog broja boraca u lakoj kategoriji, ali nečime takvim smo se pozabavili nedugo nakon posljednje borbe.

Enjoying beautiful Croatia ☀️🏖 #relaxation #vacation

A post shared by Damir Hadzovic (@hadzo) on

There is so many beautiful places in Bosnia ⛰ #blagaj

A post shared by Damir Hadzovic (@hadzo) on

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI