Džakić o meču s Gluhakom: Od svih mečeva u karijeri, ovaj želim najviše!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.04.2015 09:29h Autor:

Gluhak vs. Džakić

Dogovoreni meč Dušana Džakića i Ivana Gluhaka na FFC-u 18 u Ljubljani je izazvao velik interes regionalne borilačke javnosti te će očito biti pravi borilački okršaj dva kvalitetna borca.

> FFC 18: Dušan "Cyborg 2" Džakić protiv Ivana "Braveheart" Gluhaka!

Dvoboj su obojica najavila preko svojih Facebook profila. Srpski borac je s biranim riječima govorio o hrvatskim borcima, ali je ipak poručio: "Ovo je dvoboj koji želim najviše od sviju do sada."

"Pošto se Hrvoje Martić povrijedio tijekom priprema, taj meč je otkazan. Želim mu iskreno brz i uspješan oporavak na natjecateljsku pozornicu jer je kao i Truhan i Trušček faca. Moj novi protivnik za FFC 18 17. travnja je Ivan Gluhak. Nemam što previše reći osim da od svojih tridesetak borbi, koliko sam odradio do sada, ovu želim najviše. Vidimo se kroz konopce te večeri!", zaključio je "Cyborg 2".

Gluhak je bio sažetiji te je poručio da će meč odraditi sa stilom.

"FFC 18 Ljubljana – moja sljedeća borba je protiv odličnog borca Dušana Džakića. Ako se želite boriti, činite to sa stilom", obećao je Gluhak.

"Braveheart" u FFC ringu ima već četiri nastupa, uz dvije pobjede, poraz i jedan neodlučen ishod. Svladao je Dejana Miloševića i Lucu Vitalija, a poražen je od Laszla Senyeia. Posljednji FFC nastup, koji je odradio protiv Vladislava Kancheva, suci su bodovali kao "Draw". Zanimljiv podatak je i da Gluhak u posljednja dva tjedna imao dva nastupa i dvije pobjede. Doduše, radilo se o manjim priredbama i relativno slabijim protivnicima. Za obadvije pobjede mu je zbrojeno trebalo samo 1:30 minuta. Ukupan profesionalni "score" mu je trenutačno 13 pobjeda, 6 poraza i 1 neodlučen ishod. Niti jednu pobjedu nije ubilježio sudačkom odlukom što govori o atraktivnosti njegovih nastupa.

Dušan Džakić je ponajbolji srpski MMA borac već više godina te njegova profesionalna karijera traje još od davne 2005. godine. Za sada se nije najbolje proveo u FFC ringu s obzirom na težak poraz od Primoža Vrbinca na FFC-u 6 u Zagrebu 2013. godine u svom debitantskom nastupu. Tada je "Cyborg 2" izgubio nokautom od slovenskog borca, no istini za volju porazu su kumovali i udarci u potiljak zbog kojih je prvotno pokleknuo. Sada je uvjeren u to da će dokazati svoju pravu snagu i kvalitetu pred FFC publikom. "Cyborg 2" u profi karijeri ima 16 pobjeda i 9 poraza, a pobjeđivao je i hrvatske borce Mateja Truhana i Ivicu Džebića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI