Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Džakić ne odustaje: Borit ću se i sa staklenim okom ako treba! | Fight Site

Džakić ne odustaje: Borit ću se i sa staklenim okom ako treba!

Vijesti iz regije 13.05.2014 15:37h Autor:

Dušan Džakić

Dušan Džakić jedan je od najiskusnijih srpskih MMA boraca, a u njegovom posljednjem nastupu zbog nekoliko ilegalnih udaraca koje je primio u potiljak opasno mu je bilo ugroženo zdravlje, odnosno vid na desno oko.

Zbog toga se morao podvrgnuti i operativnom zahvatu, a u jednom se trenutku činilo i da je njegova karijera potpuno završila.

Iako mu se vid na ozlijeđeno oko još uvijek nije potpuno normalizirao, Dušan već najavljuje povratak borbama, a uskoro će i s Vasom Bakočevićem u Beogradu održati MMA seminar za koji su još uvijek moguće prijave.

"Borit ću se i sa staklenim okom ako treba. Poljski rukometaš Karol Bijelecki vratio se na teren nakon što je izgubio oko u jednoj utakmici, pa zašto se onda ne bih mogao vratiti i ja. Nadam se da do takvog ishoda s mojim okom neće doći, ali MMA je moj život i ovo me neće zaustaviti", izjavio je Džakić za jedan srpski medij.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI