“Cyborg 2” Džakić slavio na MFC-u, ali obnovio tešku ozljedu oka! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.12.2016 16:56h Autor:

Photo: Instagram

Veteran srpske i regonalne borilačke scene, Dušan “Cyborg2” Džakić je proteklog vikenda u crnogorskoj Podgorici ubilježio novu profesionalnu MMA pobjedu. Ovaj popularni borac koji je nastupao u svim najboljih regionalnim promocijama je slavio jednoglasnom odlukom sudaca protiv sunarodnjaka Slađana Dragišića na MFC 4 prredbi.

U zanimljivom meču Džakić je zasluženo slavio, no od jednog udarca je stradalo njegovo otprije ozlijeđeno i operirano oko.

“Nažalost operirano oko nije izdržalo. Srce hoće da se borim što prije, tijelo ne dopušta. S obzirom da sam poluinvalid, zbog previše borbi i agresivnog stila moramo otići na dužu pauzi i rehabilitaciju zdravlja. Neko vrijeme me nećete gledati u ringu. Ali hej, ne očajavam, poruka na zidu sobe i u licu je ista. Sve vas volim”, napisao je na društvenim mrežama popularni Džakić.

Podsjećamo, da je srpski borac već jednom objesio rukavice o klin zbog stradalog oka, no želja za borbama je prevagnula pa je unatoč savjetu doktora ponovno aktivirao borilačku karijeru. Trenutačno ima 21 profesionalnu pobjedu i 11 poraza.

dzakic_oko23323222222

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI