Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Cyborg 2" Džakić i Vrbinc u Zagrebu, premješteni i Jelčić i Truhan | Fight Site

"Cyborg 2" Džakić i Vrbinc u Zagrebu, premješteni i Jelčić i Truhan

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.09.2013 14:33h Autor:

Dušan Džakić

S obzirom na odgodu FFC-a u Sarajevu i na najavu Orsata Zovka da će neke mečeve s tog "fight carda" prebaciti u Zagreb na sljedeći planirani turnir za 25. listopada, pokušali smo podrobnije saznati koji su planovi regionalne promocije.

Očekivano, organizatori su odlučili pobrinuti za mečeve  i borce koji su bili zakazani već za Pulu, a onda za Sarajevo. Tako ćemo u zagrebačkoj Areni sigurno gledati okršaj najboljeg srpskog i najboljeg slovenskog MMA borca u kategoriji do 77 kilograma. Dušan "Cyborg 2" Džakić će rukavice ukrstiti s Primožem Vrbincom.

Fight Site saznaje i da bi velika hrvatska MMA nada Luka Jelčić, koji je ionako trebao nastupiti i u Zagrebu, trebao dobiti novog/starog protivnika. Umjesto u Zagrebu mu zakazanog Laszla Senyjea, Jelčić će se pred domaćom publikom sučeliti s njegovim sunarodnjakom Victorom Halmijem koji se s Jelčićem trebao potući u Sarajevu. U hrvatsku metropolu je također prebačen i dvoboj Truhana i Al Said koji je već odgađan za Sarajevo, ali i nastup Francisca "Croate" Barria koji će se boriti protiv Darka Banovića.

Zovko je u kratkoj izjavi rekao da ćemo sve detalje i kompletan fight card za Zagreb saznati sljedeći tjedan.

Ako se zna da će zagrebački event predvoditi Zelg Galešić i Ricco Rodriguez, te da ćemo gledati dugo iščekivani okršaj Emila Zoraja i Mirana Fabijana, kao i dvoboj Mladena Kujundžića i Sergeija Lascenka, jasno je da se radi o najjačoj FFC priredbi do sada.

Za sada poznati mečevi FFC-a u Zagrebu (FFC08)

Zelg Galešić vs. Ricco Rodriguez
Mladen Kujundžić vs. Sergei Lascenko
Emil Zoraj vs. Miran Fabjan
Dušan Džakić vs. Primož Vrbinc
Francisco Barrio vs. Darko Banović
Matej Truhan vs. Josif Al Said
Luka Jelčić vs. Victor Halmi

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI