Ćurković se teško ozlijedio na treningu, isti dan operiran (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.03.2018 12:22h Autor:

Luka Ćurković

Mladi hrvatski MMA borac Luka Ćurković se ozlijedio  na treningu u srijedu i iz borilišta će izbivati minimalno četiri mjeseca. O nemilom incidentu je izvijestio sam na svom službenom Facebook profilu te je otkrio nekoliko detalja.

“Jučer na treningu hrvanja sam krivo pao i pukla mi je kost te ligamenti na gležnju noge. Istog dana je noga morala biti operirana. Sigurno ću biti 4 mjeseca izvan treninga i borbi. Hvala svima na porukama i pozivima! Vraćam se još jači”, napisao je Ćurković na Facebooku uz fotografiju iz bolesničkog kreveta.

Ova ozljeda se dogodila u prilično nezgodnom trenutku za 22-godišnjeg člana zagrebačkog ATT-a. Naime, Ćurković je upravo u posljednjem nastupu debitirao za Final Fight Championship te je stigao do najveće pobjede u karijeri svladavši Selima Topuza na FFC-u 30 u Linzu. Posljednjih mjeseci se intenzivno sprema zajedno s drugim borcima iz American Top Teama te se očekivalo da ćemo ga uskoro ponovno gledati u akciji.

U profesionalnoj karijeri Ćurković ima impresivnih 6-1 te je jedan od najperspektivnijih mladih hvatskih MMA boraca od kojeg se mnogo toga očekuje u budućnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI