Croatu razljutio Banovićev intervju: Doći ću ti u Austriju i opet te prebiti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.05.2014 16:20h Autor:

Banović VS Barrio

FFC 13 koji će se održati 06. lipnja u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića donosi nam i nove nastupe Francisca Barria te Darka Banovića. Prije nešto više od pola godine sreli su se u ringu te je tom prilikom slavio Croata, ali čini se da su još uvijek nije sve "riješeno"…

Banović se u najavi svoje borbe protiv Matije Blažičevića još jednom osvrnuo i na svoj dvoboj protiv Barria, a čini se da još uvijek nije prežalio poraz koji je doživio na FFC-u 8.

"Što se mene tiče to s Barriom još nije gotovo, jer njegov način borbe je za mene izuzetno bezvezan, kao i za publiku. Legne na tebe i čeka da vrijeme prođe. Mislim da nas je sudac trebao vratiti gore, jer nije bilo gotovo nikakve aktivnosti", rekao je Darko, a to je izazvalo vrlu brzu reakciju s druge strane.

Croata se oglasio na svom Facebook profilu te nije skrivao svoju ljutnju tom izjavom svog bivšeg protivnika.

"Pokazao sam ti da je za MMA najvažnije znati hrvanje. Pogledaj ponovno borbu i vidjet ćeš da si ti dobio malo više udaraca u stand upu od mene. Ako se želiš boriti samo na nogama, onda odi raditi K1 mečeve da te malo razbiju. I kako ti je vilica? Čuo sam da ti je pukla nakon mojih udaraca. Ja nikad nisam srao po tebi, nemoj ni ti po meni. Dominirao sam te tri runde, molio bih te da treniraš hrvanje da te ne osramote i drugi kao što sam ja. Nemoj biti bahat, izgubio i gotovo, a što se tiče revanša, tjedan dana poslije borbe u Zadru mogu doći u tvoju dvoranu u Austriji i tamo ćemo još jednom odraditi borbu", poručio je argentinski Hrvat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI