Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Croatu" Barrija doslovce nosili na vaganje, Prachnio, Konsky i El Bouni točni! (FOTO) | Fight Site

"Croatu" Barrija doslovce nosili na vaganje, Prachnio, Konsky i El Bouni točni! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.06.2014 19:55h Autor:

Foto Fight Site

Četvorica inozemnih boraca u Zadar su sletjeli tek iza službenog vaganja pa su tu tehnikaliju obavili u popodnevnim satima. Ibrahim El Bouni, Vlado Konsky, Parchin Prachnio i Francisco Barrio su ipak bez većih problema prošli na službenom naknadnom vaganju. 

Najteži posao imao je Francisco "Croata" Barrio. On je nakon dolaska u Zadar muku mučio kako bi zadovoljio težinsku granicu od 70.5 kilograma kolika je maksimalna dopuštena kilaža za laku kategoriju s 500 grama tolerancije. "Croata" je na kraju uspio proći vagu, no kako saznaje Fight Site, doslovce je jedva stajao na nogama pa su mu odmah nakon vaganja dali infuziju kako bi što prije došao k sebi. Pogađate, Barrio je na vagi imao maksimalnih 70.5 kg.

El Bouni i Prachnio su također bili prilično "rubni". Marokanac je na vagu stao s maksimalnih 85.5 kg iako bi bez hlačica imao koji dekagram manje, dok je Poljak s engleskom putovnicom i nizozemskom adresom u Golden Gloryju težio 93.3 kg. Podsjećamo da će obojica sutra imati vrlo teške zadatke jer se Marokanac mora sučeliti s opasnim "Bosancem" Denisom Marjanovićem, dok će Prachnia čekati lokalni heroj Božo Mikulić.

Protivnik Shkodrana Veselog, Slovak Vlado Konsky, je imao 75.6 kilograma što je znatno ispod dopuštene granice od 77.5 kilograma za velter kategoriju kick boksinga. To ne čudi previše jer je Konsky dosta svojih mečeva odradio i u kategoriji do 70 kilograma.

Ako već niste pogledali foto galeriju i video službenog vaganja, obavezno to učinite.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI