Croatia Savate Open 18. listopada u Varaždinu!

Vijesti iz regije 22.09.2014 10:03h Autor:

Croatia Savate Open

U Varaždinu će se 18. listopada održati drugi međunarodni turnir u savate boksu pod nazivom Croatia Savate Open. S obzirom na prošlogodišnje iskustvo za očekivati je da će ovaj događaj privući brojne zaljubljenike borilačkih sportova.

Fight club Kovačić prošle je godine u malu dvoranu varaždinske Arena privukao 70 boraca iz pet zemalja. Osim kvalitetnih natjecatelja i zanimljivih borbi u Varaždinu su prošle godine posebni gosti bili i potpredsjednik Svjetske savate federacije Gilles Le Duigou te predsjednik Francuskog savate saveza  Joel Dhumez. Ove će godine pak u Varaždin doći predsjednica svjetske federacije Julie Gabriel. S obzirom na to da su svi bili i više nego zadovoljni organizacijom za očekivati je da će se i ove godine u Varaždinu okupiti kvalitetni borci.

Natjecanje će se održati u svim dobnim te težinski kategorijama. Preko djece i kadete do juniora, seniora, ali i veterana. Prijave i vaganje počet će 18 listopada u 8 sati ujutro, a sve borbe održavaju se u tri runde po dvije minute. Natjecanja počinju u 11 sati.

Fight club Kovačić slavi 10 godina rada i ovo će biti lijepa prilika za obljetnicu dosadašnjeg djelovanja. Kroz cijeli dan odvijat će se natjecanje na dva borilišta u disciplinama assaut i combat, a navečer organizator nudi pravi mali spektakl savate boksa na kojem će snage odmjeriti reprezentacije Hrvatske i Francuske.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI