Croata uskoro u glavnom meču večeri! (FOTO)

Vijesti iz regije 06.09.2012 04:42h Autor:

Barrio VS Ceballos

Francisci "Croati" Barriu otpala je borba koju je trebao imati ovog mjeseca u Cordobi, no zato će se već idućeg mjeseca u svojoj drugoj MMA borbi karijere naći će u glavnom meču večeri.

Argentinsko-hrvatski borac koji se iznimno ponosi time što je veliki dio djetinjstva proveo u Zagrebu, Francisco Barrio, kao što smo nedavno najavili, ovog se mjeseca trebao boriti u Cordobi u Argentini u svojoj drugoj profesionalnoj MMA borbi u karijeri bori protiv Gastona Recobere, no taj je meč ipak odgođen na neko vrijeme, kao i cijela priredba zbog smrti vlasnika organizacije.

Planovi se ipak neće previše mijenjati s obzirom na to da će nastupiti na priredbi Killer Instinct Fight 20. listopada također u Argentini, gdje će biti ujedno i glavna zvijezda s obzirom na to da nastupa u glavnoj borbi večeri.

Protivnik mu je Alexander "El Tankee" Ceballos o kojem nećete moći pronaći gotovo ništa na Internetu, ali uspjeli smo saznati da je njegov MMA skor čak 7-0 u lokalnim organizacijama te da je jiu-jitsu prvak Argentine. U svakom slučaju nadamo se pobjedi našeg borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI