Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Croata prvi isprobao nove FFC rukavice: Odlične su! | Fight Site

Croata prvi isprobao nove FFC rukavice: Odlične su!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.10.2013 07:53h Autor:

Francisco Barrio

Final Fight Championship u jesen ulazi s novim formatom natjecanja, ali također su predstavljene i nove rukavice za borbe po MMA pravilima.

Priliku prvi isprobati rukavice od boraca koji nastupaju na skorašnjem zagrebačkom eventu dobio je argentinsko-hrvatski borac Francisco "Croata Barrio.

Croata je već dulje vrijeme rodnu Argentinu zamijenio Hrvatskom i ovdje odrađuje pripreme za svoju borbu koju će odraditi 25. listopada protiv Darka Banovića, a ovog je tjedna posjetio i ured FFC-a.

"Već sam dugo u svijetu borilačkih sportova, bavim se hrvanjem od malih nogu, i zaista mogu reći sve najbolje o FFC-u. Vidi se da je ovo jedna od najozbiljnijih europskih organizacija i zaista mi je čast nastupiti na eventu u Zagrebu", rekao je Francisco.

"Što se tiče novih MMA rukavica, zaista su odlične, vjerujem da će svi borci biti zadovoljni kad ih isprobaju", dodao je Croata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI