Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Croata: Propao mi plan o dolasku u Hrvatsku! | Fight Site

Croata: Propao mi plan o dolasku u Hrvatsku!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.11.2012 11:36h Autor:

Francisco Barrio

Francisco Barrio, poznat i po svom nadimku "Croata", nedavno je otkrio svoje planove o dolasku u Hrvatsku nakon gotovo pet godina, a imao je i veliku želju odrađivanja jedne borbe u državi u kojoj je proveo veliki dio svog djetinjstva. No, planovi su se ipak promijenili.

Croata ipak neće moći početkom siječnja 2013. doći ponovno u Hrvatsku po prvi puta nakon 2008. godine, iako mu je to bila velika želja. Osim što se radovao susretu s nekim starim prijateljima iz svog djetinjstva te treniranju s nekim hrvatskim borcima, postojale su i određene najave da odradi jednu borbu ovdje, što mu je također bila velika želja.

Jedan poziv ipak ga je primorao da promijeni svoje planove te početkom iduće godine otputuje u Rio de Janeiro, umjesto u Zagreb. "15. siječnja odlazim u Brazil u Nova Uniao Gym u kojem trenira i Jose Aldo. Pozvali su me da im pomognem oko priprema za meč protiv Frankieja Edgara koji će Aldo uskoro imati kada će braniti svoju titulu prvaka UFC-a u pero kategoriji. U tom razdoblju vjerojatno ću i ja odraditi jednu borbu u Brazilu, pa ću ovog puta osim hrvanja u Rio de Janeiru raditi i na još nekim disciplinama, tako će mi to izuzetno koristiti za daljnju karijeru. Zbog toga sam planove o dolasku u Hrvatsku morao otkazati", rekao je Croata u razgovoru za Fight Site.

"Nadam se da ću doći ipak nešto kasnije tijekom 2013. u Hrvatsku te da tada neću imati nikakvih obveza zbog kojih ću to putovanje morati ponovno odgoditi", dodao je Francisco.

Još uvijek nisu poznati detalji o idućem meču argentinsko-hrvatskog MMMA borca, no spomenimo da 1. prosinca u Argentini održava svoj dvodnevni seminar u hrvanju.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI