"Croata" poručio: Vaso ima opasan kroše, no i ja imam teške ruke!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.06.2014 16:24h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Meč Francisca "Croate" Barrija i Vase Bakočevića, koji je zakazan za jedan od jesenskih FFC evenata je odjeknuo sve do daleke Argentije – Barriove domovine.

Portal MZLDeportes, koji redovito prati Barriovu karijeru, je najavio dvoboj svog "miljenika" ustvrdivši kako je Bakočević najbolji FFC borac u -66 diviziji. A sam su meč najavili kao priliku da se "Croata" približi velikom UFC-u.

Meč je najavio i sam Argentinac s hrvatskim srcem u kratkom intervjuu za isti portal.

"Ovo je vrlo teška borba za mene jer moj protivnik ima mnogo više iskustva te je dobar u 'stand upu'. Ja sam naporno radio sa svojim trenerom i timom, a za ovaj meč ću još dodatno poraditi na svim segmentima borbe, posebno stojci. Trener ima puno povjerenje u moje kvalitete i zato smo prihvatili meč. Vaso se odlično kreće i ima opasan kroše, no i ja imam teške ruke", poručuje "Croata" i dodaje par riječi o nastupu na FFC-u u Zadru i pobjedi protiv Patricka Pereše.

"Imao sam vrlo dobru taktiku i zahvaljujući njoj sam slavio. U trećoj rundi sam ga uspio ugrabiti odostraga i bacio sam ga 'suplexom'. Od pada je bio u nokautu i nije mi bilo teško dovršiti posao gušenjem 'mataleon'. Jako sam sretan jer sam ovom pobjedom samo korak bliže UFC-u što je moj konačni cilj."

Novinari su ga pitali hoće li se uskoro vratiti u Argentinu, no "Croata" ima misiju i ne odustaje.

"Već me svi pitaju kada ću se vratiti. Posebno moj prijatelj Daniel Rodriguez koji je vlasnik teretane u kojoj treniram. Ne mislim da je još vrijeme. Dok ne uđem u UFC, priremat ću se ovdje jer ovdje imam dobre uvjete. Sada već krećemo s novim treninzima i novim pripremama. Nema odmora, radit ćemo napornije nego ikada prije", zaključio je "Croata".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI