Croata odgovorio Bakočeviću: Imaš odvratno hrvanje!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.06.2013 08:37h Autor:

Francisco Barrio

Društvena mreža Facebook u posljednja 24 sata medij je putem kojeg se sukobljavaju dva perspektivna MMA borca. Nakon što je argentinsko-hrvatski borac Francisco "Croata" Barrio izazvao na meč u FFC-u Antuna Račića, Vasu Bakočevića ili Lemmyja Krušiča, vrlo brzo i oštro mu je odgovorio Crnogorac Bakočević.

U razgovoru za Direkt.me opasno je zaprijetio "soccer kickovima". "Ovo je jedan očigledno simpatičan mladić koji koristi Facebook da izaziva protivnike. Pošto se Krušič i Račić ne oglašavaju, evo ja ću. Ja ne ostajem nikome dužan, pa ni na riječi. Čovjek kaže da hoće borbu sa mnom, ja ću biti dobar i ispunit ću mu želju. Neka njegov debi na FFC-u bude protiv mene, ali u kategoriji do 66 kilograma. Samo, koliko mu je to pametno, vidjet ćemo. Očigledno se uzda u svoj BJJ, a vidjet ćemo kako će reagirati kad bude primio "soccer kick" u facu! Ja koliko znam crni pojas BJJ postaje smeđi, pa plavi svakim udarcem u glavu", rekao je Vaso.

S obzirom na vremensku razliku između Argentine i Europe odgovor je stigao također poprilično brzo i Croata je potvrdio da bi vrlo rado u ring protiv Vase.

"Bakočević me nasmijao, da bi me uopće mogao udariti "soccer kickom" treba me baciti na pod, a pošto mu je hrvanje odvratno, sumnjam da ću ja biti na leđima. Bolje neka se čuva. Što se mene tiče, ja sam se već složio da se odradim taj meč ukoliko organizator FFC-a bude bio zainteresiran", napisao je na Facebooku Croata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI