Croata odgovorio Bakočeviću: Dosadan si i bolje ti je da treniraš

Vijesti iz regije 26.11.2013 09:01h Autor:

Francisco Barrio

Argentinsko-hrvatski borac Francisco Barrio koji je već nekoliko mjeseci u Zagrebu gdje i trenira odlučio je prihvatiti izazov koji mu je stigao od Crnogorca Vase Bakočevića.

Sad su na potezu čelnici FFC-a da donesu odluku je li im ta borba uopće zanimljiva i hoće li je ugovoriti za neki od idućih evenata. Ukoliko do toga i dođe, borba bi se mogla održati najranije tek iduće godine pošto je predsjednik FFC-a Orsat Zovko prije desetak dana najavio kako je event u Skoplju 13. prosinca posljednji ove godine.

Između Croate i Vase razvila se prilično zanimljiva rasprava na njihovim Facebook profilima, a Francisco je odlučio putem Fight Sitea također poslati poruku prema Vasi.

"Dosadan si i ne da mi se trošiti vrijeme na trebe. Dolazim iz plemenitog sporta gdje pobjeđuje bolji, a ne glasniji. Samo ti treniraj, jer ja ću biti potpuno spreman i bit ću puno bolji nego što sam to bio u svojoj posljednjoj borbi", poručio je Croata.

Podsjetimo se i Vasine poruke… "Ako pobijedim na FFC-u 10 u Skoplju grčkog borca Giorgiosa, želim meč s Argentincem Barriom. Ovim putem molim čelnike organizacije da to omoguće, sam Barrio je izrazio isto tu želju, kao i dosta navijača. Znam da je prerano o tome pričati, ali želim tu borbu osigurati što je prije moguće, da netko ne uleti umjesto mene, prebije mi Barria i ja ostanem kući pa onda budem nervozan", rekao je Vaso putem svog Facebook profila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI