Croata: Mislio sam da me Vaso želi uhvatiti za guzu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.07.2013 13:24h Autor:

Francisco Barrio

Vaso Bakočević u posljednjem intervju za Fight Site ponovno se obratio svom kolegi, argentinsko-hrvatskom borcu Franciscu Barriu poznatom i pod nadimkom “Croata”. Rišnjanin je još jednom, u svom stilu, rekao kako ga Croata previše i ne zanima, ali je istaknuo i da će Barrio dobiti priliku u ringu potvrditi sve što je proteklih nekoliko tjedana govorio o našem borcu.

Argentinac je u razgovoru za crnogorsko izdanje Fight Site portala rekao kako bi mu bila čast da se bori s Vasom rekavši da ga smatra za jednog od najboljih boraca u regiji.

"Ja sam rekao da ću se boriti s njima ne jer ih mrzim ili mislim da su loši, već jer su po mom mišljenju najbolji u regiji. Zbog toga bi mi bila čast da se borim s njima i da ih pobijedim. Ja mislim da sam bolji, svatko misli o sebi što želi, i ja mislim da ih mogu pobijediti“, kaže Croata, te dodaje:

"Ovaj Vaso što misli da je lud počeo me psovati, a meni je sve što on govori smiješno. Kaže da imam samo tri meča, ali ne zna da imam profesionalnu karijeru u drugom borilačkom sportu, i da mi to pomaže da se borim u MMA. Ja sam se cijeli život borio profesionalno i znam što je to."

Bakočević je u intervju našem portalu rekao i kako Barrio priča samo o hrvanju, no ovaj ne misli tako.

"Vaso kaže da samo radim hrvanje, pa trebao bi biti idiot da treniram samo hrvanje ako se borim u MMA. Kaže i da imam tri borbe i da ne mogu pričati da se želim boriti s njim, ali se on želi boriti s momkom koji ima tek jednu borbu. Ne shvaćam tog Vasu."

“Najsmješnije što on govori da sam debel, da malo volim jesti kad se ne borim do 66 kilograma. Nastavi pričati da sam debel, smiješno mi je to. Bitno je da sam mojoj curi lijep, ne tebi. Ja sam sportaš, možeš ti mene udariti ili da uhvatiti za vrat kako si rekao na konferenciji pred FFC 7, ali ja ću ti se nasmijati u facu i pokazati moju snagu i kako se borim u ringu, a onda ćeš vidjeti ko je psihopat u stvarnosti“, istakao je Croata.

"Vaso je u prije nekoliko dana napisao na Facebook profilu kako će me uhvatiti za "gusu", a u hrvatskom to znači guzu, pa sam mislio da je peder i bojao sam se da će mi još pusu dati haha. No, poslije su mi rekli da je guša zapravo vrat haha“, zaključio je razgovor za Croata.

Mario Andrijašević
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI