Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Croata ljut zbog propalog meča: Bakočević je papak, više me ne zanima! | Fight Site

Croata ljut zbog propalog meča: Bakočević je papak, više me ne zanima!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.10.2014 10:59h Autor:

Banović VS Barrio

Jedna od najzanimljivijih MMA borbi u čitavoj našoj regiji ove jeseni je definitivno trebao biti okršaj između Francisca "Croate" Barria i Vase "Psihopate" Bakočevića.

Meč je bio dogovoren za FFC 15 koji se treba održati na koncu ovog mjeseca u Poreču, ali je event odgođen na tri tjedna zbog toga što je Igor Jurković koji nastupa u glavnoj borbi večeri slomio šaku.

U međuvremenu propao je i meč Bakočević VS Barrio, jer je crnogorski borac odlučio prihvatiti angažman u poljskoj organizaciji KSW. Iako je Bakočević još prije desetak dana putem svog Facebook profila obavijestio javnost o tome, čini se da je sve do srijede postojala mala nada da se meč u FFC-u ipak održi.

No, nakon što je Croata putem svoje Facebook fan stranice otkrio svoje mišljenje o nesuđenom suparniku, gotovo je u potpunosti jasno da od te borbe nažalost ipak neće ništa biti.

"Ova stvar kaj je na slici (status objavljen uz Bakočevićevu fotografiju op. a.) je najveća sramota za sport. Papak se boji sa mnom imati borbu jer zna da će izgubiti, pa je tri tjedna prije borbe otkazao meč. Već znam cijelu priču zašto se neće boriti sa mnom 21.11. Znao je da će izgubiti, pa je u zadnji čas otkazao meč . Da vam objasnim: on ima već jedan poraz sad u KSW-u i da se sad borio sa mnom imao bi dva poraza i 6.12. se treba boriti u KSW i izgubit će ponovno, a to bi bila tri poraza za redom. To je jako loše za MMA karijeru, pa je zbog toga odbio meč sa mnom. PAPAK si Vaso "Psihopata" Bakočević jer znaš da bih te osramotio u meču. Više me ne zanimaš, ispao si papak i curica, i to je to. Cijelo vrijeme si znao da ćeš izgubiti od mene i da ću ti upropastiti karijeru. Kanta si za napucavanje", bio je prilično oštar Croata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI