"Croata" i Wolf ostali bez mečeva u britanskoj BAMMA-i!

Vijesti iz regije 20.11.2015 11:35h Autor:

Francisco Barrio i Ruben Wolf

14. studenog se u engleskom Birminghamu održala BAMMA 23. Vodeća britanska borilačka promocija je u Barclaycard Areni sastavila popis od čak 14 mečeva. Među njima nije bio onaj hrvatsko-argentinskog borca Francisca "Croate" Barrija.

Razlog zbog kojeg ovaj sjajni hrvač nije nastupio javnosti nije otkriven, no neslužbeno se može čuti da "Croata" imao zdravstvenih problema. Bez meča je na istoj priredbi ostao i njemački teškaš br. 2 i još jedan "FFC-ovac" Nijemac Ruben Wolf. On je nakon dva dana provedena na aerodromu u Copenhagenu odustao od odlaska u Englesku zbog problema s vizama njegovog trenera Nebila Sebaija unatoč potvrdi organizatora da je s vizom sve u redu. Wolf se trebao boriti protiv Marka Godbeera, borca koji je sada "gurnut" na RIZINOV novogodišnji turnir zajedno s našim Goranom Reljićem. No, razočarani Wolf, koji se proslavio onim nokautom protiv Saše Milinkovića, je nakon pet tjedana kampa ostao bez angažmana.

Razočaran je vjerojatno i "Croata" kojem je ovo treći uzastopni nerealizirani angažman. Argentinsko-hrvatski borac je dva puta od odlaska u irski SBG tim najavljivao povratak u borilište nakon loma šake; najprije u Španjolskoj, a onda i u rujnu kada se trebao sučeliti protiv Brazilca Carlosa Taiede Dioga na Arena Tour priredbi. Na koncu nije nastupio niti na jednoj od tri zakazana meča te je posljednji put u borilištu bio još na FFC-u 15 u Poreču kada je poražen od Filipa Pejića. Trenutačni profesionalni "score" mu se zaustavio na 5 pobjeda i 1 već spomenuti poraz te se s nestrpljenjem očekuje povratak ovog velikog talenta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI