Croata: Želim još ove godine nastupiti u FFC-u!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.06.2013 09:10h Autor:

Francisco Barrio

Francisco Croata Barrio u subotu navečer na svojoj je Facebook fan stranici otkrio svoju veliku želju, a radi se o nastupu za Final Fight Championship.

Argentinski borac koji je veliki dio svog djetinjstva proveo u Hrvatskoj također je uočio kako se FFC ubrzano širi i kako je nakon samo nekoliko održanih evenata FFC postala iznimno ozbiljna organizacija.

"Ove godine želim borbu na Final Fight Championship. Ne znam kako da organizatori eventa čuju za mene pa trebam ovdje pisati. Vidim da se do 66 kg bore Antun Račić, Crnogorac Vaso Bakočević i Slovenac Lemmy Krušič. Možda imaju više borbi nego ja, ali nitko od njih trojice nema bolje hrvanje i jiu-jitsu od mene te mislim da me ne mogu dobiti. Više ljudi će platiti kartu u Hrvatskoj za gledati mene, nego za njih. Nemam ništa protiv njih, ali za biti najbolji u regiji treba tuči najbolje, i ja sam Hrvat i trebaju mi dati priliku da se borim na FFC-u u mojoj domovini. Nadam se da će ovo organizatori pročitati i dati mi priliku za borbu ove godine. Kao što sam rekao, možda nemam dvadeset borbi kao oni, ali oni nemaju hrvanje i jiu jitsu koje ja imam", napisao je Croata.

Francisco je je tijekom svoje MMA karijere do sada odradio tri borbe te je u sve tri prilike slavio, a iza sebe ima ogromno hrvačko iskustvo.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI