Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Croata: Cilj je razbiti Bakočevića, ali prije toga moram pobijediti u Sarajevu | Fight Site

Croata: Cilj je razbiti Bakočevića, ali prije toga moram pobijediti u Sarajevu

Vijesti iz regije 14.07.2013 10:43h Autor:

Francisco Barrio

Francisco "Croata" Barrio ovog ljeta ponovno stiže u Hrvatsku. No, on neće Buenos Aires zamijeniti hrvatskom obalom, koju su ovog ljeta već posjetili neki od najboljih boraca na svijetu poput Caina Velasqueza i Vladimira Klička, već će uglavnom biti u Zagrebu i naporno trenirati.

Argentinsko-hrvatski borac pripremat će se u našoj metropoli za svoju iduću borbu, a radi se o njegovom debitantskom nastupu u Final Fight Championshipu. U Sarajevu će se početkom listopada boriti protiv iskusnijeg Darka Banovića.

Privukao je prilično veliku pažnju prije nekoliko tjedana kad je putem društvenih mreža na meč izazvao ponajbolje regionalne borce u pero u lakoj kategoriji, a i dalje mu je najveća želja ući u ring s Vasom Bakočevićem.

"Da, moj cilj i dalje je razbiti Bakočevića, ali da bih došao do meča protiv njega prije toga moram pobijediti Banovića. Darko je solidan borac, vidim da ima jako dobar grappling i da ima dosta odrađenih borbi. Bit će zanimljiv meč jer je to i meni i njemu najbitnija borba u karijeri dosad, bit će vatromet", najavio je Croata u razgovoru za dnevne novine 24 sata.

"Borim se u njegovom domu u Bosni i Hercegovini, ali to meni nije bitno, jer znam da će cijela Hrvatska biti uz mene. FFC je najbolja europska organizacija i znam da mi je mjesto tamo. Zahvalan sam organizatorima što ću se boriti. Napokon se borim blizu Hrvatske i nadam se da kad pobijedim u BiH da će mi sljedeća borba biti u Hrvatskoj protiv Bakočevića", rekao je Barrio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI