"Croata" Barrio u kutu Cathalu Pendredu na UFC-u 188

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.06.2015 14:50h Autor:

Foto: Facebook

Irac Cathal Pendred će ovog vikenda na UFC-u 188 ukrstiti rukavice s Augustom Montanom na velikoj priredbi u Mexico Cityju. To će ovom perspektivnom borcu biti četvrti ulazak u UFC-ov oktogon, a uspjeh mu je za sada perfektan. Tri meča, tri pobjede. Upravo zato ga mnogi smatraju jednim od najperspektivnijih europskih MMA boraca općenito.

Doduše, posljednjih dana čitamo o njegovom nezadovoljstvu s nekim stvarima u UFC-u. Pendred je, naime, očekivao da će biti dio "main carda" s obzirom na rezultate koje je do sada postigao, kao i činjenicu da se bori protiv domaćeg borca. Osim nezadovoljstva pozicijom na popisu borbi, Pendred je kritizirao UFC-ovog komentatora Joea Rogana za kojeg tvrdi da ga bezrazložno kritizira i ne daje mu "dovoljno kredita".

No, ovaj članak se neće baviti Pendredovim zahtjevima već njegovim trenerskim kutem koji će ga pratiti u meču. Jedan od njegovih asistenata, uz glavnog trenera Johna Kavanagha, će biti i argentinsko-hrvatski borac i član FFC rostera – Francisco "Croata" Barrio. Poznato je kako "Croata" već neko vrijeme svoje vrijeme uglavnom provodi u Irskoj i da je dio Straight Blast Gyma (SBG) za koji nastupaju i imena poput Conora McGregora ili Gunnara Nelsona. Dokaz da se FFC-ovac dobro uklopio u novo društvo jest i odlazak u Mexico City s Pendredom i činjenica da će mu biti u kutu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI