Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Croata" Barrio u FFC-u, nastupa u Sarajevu! | Fight Site

"Croata" Barrio u FFC-u, nastupa u Sarajevu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.06.2013 12:20h Autor:

Croata Barrio

FFC je u svoje redove doveo još jednog vrhunskog mladog borca. Na službenim stranicama Final Fight Championshipa je danas osvanuo profil hrvatsko-argentinskog borca Francisca Barria. Nadalje, Barrio je dodan na ionako već prejak fight card sljedećeg FFC07 eventa koji je zakazan za 13.rujan i sarajevsku Zetru. Za sada se ne zna tko će biti prvi protivnik ovom životopisnom borcu na FFC debiju.

U nastavku vam donosimo "Croatin" profil s FFC stranice…

Croata Barrio ili punim imenom Francisco Albano "Croata" Barrio je definitivno veliko osvježenje u nižim težinskim kategorijama FFC-ovog MMA rostera. Odrastao u Zagrebu, ovaj Argentinac se jednako ponosi s obje domovine što vrlo često voli istaknuti.

Rođen je 1989. u Buenos Airesu, no vrlo brzo se s obitelji seli u hrvatsku metropolu gdje je odrastao i gdje je boravio sve do 2005. Njegova životna priča je tim zanimljivija, ako se zna da je njegov otac Rodolvo Barrio Saavedra bio brigadir Hrvatske vojske i da je vrlo aktivno sudjelovao u Domovinskom ratu. Od tuda i vrlo čvrsta veza koju njeguje prema svojoj drugoj hrvatskoj domovini.

"Croata" je svoj sportski borilački put započeo u zagrebačkom hrvačkom klubu Lokomotiva, a vrlo brzo je na površinu isplivao njegov neosporni talent, kao i spartanska volja za treninzima. Nakon povratka u Južnu Ameriku, Barrio se nastavio aktivno baviti hrvanjem. Od 2006. do 2012. se 7 puta uzastopno kitio titulom nacionalnog prvaka Argentine u hrvanju, a paralelno je vrlo uspješno nastupao za argentinsku hrvačku reprezentaciju na mnogim internacionalnim natjecanjima.

Paralelno s hrvanjem počinje trenirati i ostale borilačke discipline, a 2012. debitira u profesionalnom MMA ringu. Od tada je skupio tri vrlo lake pobjede prekidima već u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI