"Croata" Barrio ovaj vikend na teškom ispitu u Portugalu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.06.2015 09:33h Autor:

Croata

Narednog vikenda u portugalskom Matosinhosu će se održati 3. priredba Invictus Pro MMA League promocije. Nama je event zanimljiv jer će na njemu nastupiti argentinsko-hrvatski MMA borac Francisco "Croata" Barrio.

Barrio će se sučeliti s Jonasom Boenom do Rosarijom – brazilskim borcem koji posjeduje mnogo iskustva. U profesionalnoj karijeri Boeno ima čak 29 pobjeda i 10 poraza, a u posljednjih 13 dvoboj ima tek dva poraza. Radi se o borcu koji iznimno mnogo nastupa te je samo u 2014. odradio osam profesionalnih dvoboja što je zaista raritet. Gledajući samo statistike, Brazilac je prava mašina za završavanje svojih protivnika. Od 29 pobjeda samo dvije su stigle sudačkom odlukom, 17 nokautom i 10 prisiljavanjem na predaju.

Barriju će ovo biti prvi nastup nakon neugodnog poraza od Filipa Pejića na FFC-u 15 u Poreču. krajem 2014. U dvoboju dva ponajbolja regionalna borca do 66 kilograma, Zagrepčanin je uspio zavući desni aperkat i nokautirati "Croatu". U međuvremenu je Barrio skupljao dragocijeno iskustvo u irskom Dublinu gde se pridružio sada već slavnom SBG timu. Tamo mu društvo prave borci poput Conora McGregora, Cathala Pendreda ili Gunnara Nelsona. U kutu će mu, kako saznaje Fight Site, biti njegov glavni trener Goran Babić – Hambi s kojim je dvije godine trenirao u "House of painu".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI