Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Croata Barrio: Bit ću FFC prvak! | Fight Site

Croata Barrio: Bit ću FFC prvak!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.06.2014 16:04h Autor:

Barrio vs Pereša

Francisco "Croata" Barrio na posljednjem je FFC-u održanom u Zadru ostvario pobjedu protiv Patricka Pereše i ostao neporažen u karijeri s omjerom 5-0.

Croata je ostavio vrlo dobar dojam, a njegovi nastupi nisu ostali nezamijećeni. Priču u njemu objavio je slovenski portal fight-madness.com kojem je otkrio kako su tekle pripreme za ovaj meč.

"Pereša je sjajan sportaš i sjajna osoba. Puno je iskusniji od mene i za njega sam se pripremao po uputama trenera. Puno smo radili na stand-upu i boksačkim treninzima u čemu mi je pomogao trener Goran Babić, a na kondiciji sam radio s Goranom Sajkom. Bio sam odlično pripremljen."

Barrio je otkrio kako je došao u Hrvatsku i zašto je odlučio ostati.

"U Zagrebu sam živio od 1994. do 2005 kada sam se vratio u Argentinu. Mama se vratila ponovo u Hrvatsku 2012. Došao sam s njom i prošle godine počeo nastupati na FFC-u. Ostao sam jer ovdje imam kvalitetne treninge i puno prijatelja."

Na pitanje o uzorima je odgovorio:

"Moji su uzori Johny Hendricks, Fedor Emelianenko i Mirko Filipović, ali ipak mi je najbolji Hendricks. Njega iznimno cijenim i volio bih s njim trenirati."

Ne krije Croata da na jesen očekuje borbu za FFC pojas.

"Vidim se kao prvaka u kategoriji do 66 kg. Dosad sam nastupa u kategoriji do 70 kg, ali to nije moja prirodna kategorija. Najbolje se osjećam u kategoriji do 66 kg i znam da sam u toj kategoriji jedan od najboljih boraca u cijeloj regiji. Moja sljedeća borba biti će do 66 kg."

Otkrio je Croata i koje mu je najdraže jelo, za koga će navijati na svjetskom prvenstvu te s kim bi se volio boriti. Sve to  možete pročitati na sljedećem linku.

http://www.fight-madness.com/francisco-croata-barrio-postati-zelim-najboljsi/

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI