Croata: Bakočević je debelo krme, a Račić pobjeđuje Krušiča u meču za FFC titulu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.09.2014 20:41h Autor:

Francisco Barrio

Borilačke fanove u našoj regiji očekuje nikad uzbudljivija jesen i zima zahvaljujući nastavku FFC-ove sezone i uvođenju borbi za titule prvaka.

Već na početku listopada FFC će okruniti dva borca s titulama na eventu u Ljubljani, a prilikom najave tog eventa Fight Site je saznao i kako će se dugo iščekivana borba između Francisca Barria i Vase Bakočevića naći na popisu mečeva za event koji će se 31. listopada održati u Poreču.

Argentinsko-hrvatski borac nakon svega nekoliko odrađenih mečeva osvojio je veliki broj fanova, publika će tako u dvorani Žatika vjerojatno biti na njegovoj strani. No, zato je iza Vase Bakočevića daleko veće iskustvo, pa će to biti meč koji se definitivno neće smjeti propustiti.

Njih dvoje se putem društvenih mreža već dulje vrijeme prepiru, a novi nastavak pojavio se na Facebooku u obliku video intervjua. "Vaso Bakočević je debelo krme. Toliko ću ga razbiti da nakon borbe neće moći ni pričati. Nije mi uopće drag, smatram ga kretenčinom. Psovao je mene, moju mamu i sve oko mene. Svi žele da ga razbijem, pa ću to i učiniti", najavio je Croata.

Osvrnuo se Francisco također i na borbu za FFC titulu prvaka između Antuna Račića i Lemmyja Krušiča… "Očekujem pobjedu Račića i vjerujem da ću ja biti sljedeći izazivač za taj pojas kad pobijedim Bakočevića."

Kratku snimku video intervjua možete pogledati ovdje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI