Cro Copov menadžer Zovko otkrio pojedinosti uz MMA ugovor: K-1 je i dalje naš fokus!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.09.2012 20:36h Autor:

Orsat Zovko, Cro Cop i Ray Sefo

Potaknuti Facebook statusom kojim je Mirko Filipovića najavio povratak u MMA vode, a koji bi trebao uslijediti u 2013. godini, Fight Site je kontaktirao osobu koja bi trebala znati preciznije o čemu se radi – Cro Copovog menadžera Orsata Zovka.

Zovko nam je pojasnio o čemu se točno radi, no naglasio je kako je Mirkov fokus i dalje K-1, odnosno kick boks, gdje ga u narednim mjesecima očekuju teški ispiti.

"Naš fokus je i dalje K-1, a ovisno o rezultatu koji će Mirko napraviti u narednim mjesecima će i ovisiti produljenje ugovora s ovom uglednom promocijom."

Od kada je Filipović potpisao za legendarni K-1, znatno je ojačala konkurencija kada se govori o najjačim svjetskim promocijama kick boksa. Konkretnije, Japancima su organizacijom i imenima zaprijetili iz Glory World Seriesa koji je nedavno kupio It's Showtime. Gleda li Zovko i u tom pravcu?

"Dapače. Nama je zanimljiv i vrlo ambiciozni Glory World Series. No, ne želim srljati niti govoriti napamet. Treba na najbolji mogući način odraditi meč u Japanu, zatim finalni GP turnir, a kao što sam već rekao, nakon toga ćemo vidjeti što je najbolja opcija za 2013. Kick boks definitivno ostaje naš prioritet."

No, Cro Cop je najavio povratak u vode slobodne borbe i popis za promociju "koja nije UFC"…

"Samo zbog Mirkove velike želje da kombinira kick boks i MMA, razmišljamo i u tom pravcu. Interes za njega je i ogroman te bi u narednim tjednima trebali potpisati ugovor s jednom uglednom MMA promocijom. Trenutačno pregovaramo s dvije organizacije, no dok se to ne realizira, neozbiljno bi bilo istrčavati u javnost s nekim informacijama."

Ima li istine u tome da je Filipović pred potpisom za ambiciozni ONE FC?

"Mogu vam potvrditi da je to netočna informacija. Kao što sam rekao, u narednim tjednima bi trebali sve posložiti. Ugovor ne bi bio ekskluzivan, odnosno Cro Cop bi se mogao boriti i u kick boksu, a on bi uključivao jedan ili dva nastupa u slobodnoj borbi u 2013. godini", zaključio je Zovko.

Baš kao što je Cro Cop u svom statusu najavio – čeka ga vrlo sadržajna iduća godina vjerujemo na radost njegovih mnogobrojnih fanova.

Marko Petrak
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI