Cro Cop zvijezda Storyjeve priče o kampanji "Biraj svoje bitke"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.02.2014 16:27h Autor:

Mirko Filipović

Iako su u završnoj fazi priprema za Glory 14 hrvatski borci predvođeni Mirkom Filipovićem sudjelovali su u kampanje "Biraj svoje bitke" i pokazali kolika je njihova ljubav prema životinjama.

Premda je borilački sport njegov izbor, Mirko Filipović ni najmanje ne podržava ‘borbu’ van ringa. Posebno je osjetljiv na nasilje prema životinjama, stoga ni sekunde nije dvojio hoće li sudjelovati u kampanji ‘Biraj svoje bitke!’, kojoj su se priključili i njegovi kolege borci – Mladen Brestovac, Igor Jurković i Mladen Kujundžić, a kojom se želi ukazati na to da je zlostavljanje životinja krajnje neprihvatljivo

‘Biraj svoje bitke!’ naziv je kampanje azila Dumovec i udruge Prijatelji životinja kojoj su se priključili neka od najpoznatijih hrvatskih borilačkih imena – Mirko Filipović poznat kao Cro Cop, ali i drugi borci koji nastupaju na predstojećem Gloryjevom spektaklu u Zagrebu: Mladen Brestovac, Igor Jurković i Mladen Kujundžić. Borci su snimili kampanju te pozirali sa psima spašenima od zlostavljanja koji su trenutno smješteni u azilu Dumovec a kampanja počinje početkom ožujka.

Cijelu priču koju je objavio Story možete pročitati na linku:

http://www.story.hr/mirko-filipovic-zlostavljanje-zivotinja-slama-mi-srce-199050

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI