Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop zvijezda dana u borilačkom svijetu! | Fight Site

Cro Cop zvijezda dana u borilačkom svijetu!

Vijesti iz regije 09.08.2012 06:52h Autor:

Mirko "Cro Cop" Filipović (foto: UFC)

Mirko Filipović kada je ranije ovog tjedna dao kratki intervju za ugledni američki dnevni list USA Today vjerojatno nije očekivao da će nepuna 24 sata nakon objave nekih njegovih izjava to biti vijest koja će obići zemaljsku kuglu.

Upravo to se dogodilo s njegovom izjavom da je K-1 njegova prva ljubav, ali kako se ipak nada da će odraditi MMA meč te da će dokazati svima da još uvijek nije za mirovinu ili će barem umrijeti pokušavajući to učiniti.

Cro Cop je definitivno jučer bio jedna od glavnih zvijezdi dana u svijetu borilačkog sporta s obzirom na to da su gotovo apsolutni svi borilački mediji prenijeli njegove izjave. Ukoliko ste jučer bacili pogled na naslovnicu bilo kojeg eminentnijeg borilačkog medija u svijetu, uključujući i one s ne-engleskog govornog područja, mogli ste biti gotovo sigurni da ćete negdje naći Mirkovu fotografiju i članak s izjavama.

To je samo jedna u nizu od potvrdi da je Mirko još uvijek ime broj jedan u svijetu kad su u pitanju borci iz Hrvatske, ali on je to svojim rezultatima tijekom niza proteklih godina definitivno i zaslužio. Uostalom, nije tajna da je čak i UFC upravo zahvaljujući njegovom angažmanu bez ikakvog problema rasprodao ulaznice za neke svoje priredbe.

Objavljujemo također i faksimil članka koji je objavljen u USA Todayju, najprodavanijem dnevnom listu koji izlazi na američkom tržištu!

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI