Cro Cop završio karijeru: Imao sam moždani udar!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.03.2019 21:14h Autor:

Mirko Cro Cop Filipović

Mirko Filipović završio je karijeru na način na kakav se malo tko nadao. Borilačka legenda hospitalizirana je zbog moždanog udara.  Srećom, nema posljedica, ali to je značilo kraj njegove karijere.

Cro Cop je objasnio kako je do teškog zdravstvenog stanja došlo zbog jednostavnog razloga. U pitanju je 30 godina spartanskog bavljenja sportom, što je rezultiralo izljevom krvi u mozak. Cro Cop je izjavu o toj temi dao Novoj TV, nakon što je otpušten iz bolnice.

“Mogao bih se rasplakati sad, ali to je to. Mir? Kongo? Fjodor? Ništa od toga, nikad se neće dogoditi. Imam probleme s vratom, hvata me nesvjestica čim se okrenem. Išao sam na magnet vrata, kolor dopler, sve je bilo OK. Bolovi su me smetali, mislio sam da tako mora biti. I onda sam zarotirao vrat deset puta u jednu pa drugu stranu, i pao u nesvijest.  Cijela bolnica to zna, imao sam moždani udar. Taj je izljev mogao otići lijevo, mogao je desno, pukla mi je žila”, rekao je Filipović.

Potvrdio je kako razlozi toga nemaju nikakve veze s borbom, a nije najbolje mogao niti predosjetiti što mu se može dogoditi.

“Bit ću discipliniran, nema više nikad ni laganog sparinga. Prva tri mjeseca lijekovi, bez ikakvih napora, da zacijeli ta rana, da nema krvarenja. A bilo kakav kontakt moram trajno izbaciti jer svaki udarac u glavu može biti drugi moždani. Prije zadnje borbe nije bilo nikakvih znakova, ali vrat me boli dva mjeseca. Zacrni mi se pred očima kad se okrenem. Prošlog sam vikenda morao voziti u Vinkovcima 50 metara unatrag i dvaput sam morao stati, sve mi se zacrnilo. Onda sam zateturao i pao u nesvijest. Prijatelji su se oko mene počeli smijati ‘Kako si to uspio napraviti?!’, misleći da je to jedna od mojih šala. Ali kad sam počeo stenjati od bolova, shvatili su da nije šala. Okrenuli su me na bok i potom odvezli u bolnicu u Dubravu”, ispričao je.

Cro Cop tako završava karijeru sa sjajnim nizom od deset pobjeda, a sve što je osvojio teško je izbrojati. O tome ćemo više u jednoj od narednih kolumna koju ćemo sigurno posvetiti sportskoj legendi.

View this post on Instagram

😔

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI