Cro Cop zakazao novi seminar: 11. i 12. svibnja dijeli znanje u njemačkom Duesseldorfu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.05.2019 10:14h Autor:

Screenshot (Instagram)

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović će svoj idući seminar održati već 11., odnosno 12. svibnja, u njemačkom Duesseldorfu. Cro Cop će svoje znanje dijeliti dva dana u poznatom UFD Gymu u kojem treniraju uspješni hrvatski borci poput Roberta Soldića ili Antuna Račića.

Filipović je nedavno održao prvi ovakav seminar u Italiji. Prepuna dvorana i vrlo zadovoljni polaznici semirana su najavili da bi Cro Cop mogao u budućnosti redovito dijeliti svoje bogato znanje s mlađim naraštajima upravo ovim putem. Potvrdu da će biti upravo tako smo dobili jako brzo u objavi na njegovom službenom Instagram profilu.

“Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo, iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu, uz naravno rad s Antom Delijom, Satoshijem Ishiijem i Sašom Milinkovićem, koji treniraju u mojoj dvorani te kojima ću sad moći posvetiti vrijeme i pažnju koju svojim radom i ponašanjem zaslužuju”, napisao je tada Cro Cop i potvrdio da se više nikada neće boriti nakon moždanog udara, ali da planira i dalje trenirati…

(VIDEO) Isplivala kratka snimka s Cro Copovog seminara u Italiji

“Ja se definitivno više neću boriti, niti smijem niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. Iako se odlično osjećam, do 1.6. sam na terapiji lijekovima, a onda ću se moći posvetiti malo jačim treninzima. Sve za svoju dušu, jer mi neopisivo nedostaju i jer uživam u njima. Za sada više radim tonizirajuće treninge jer tijelo još uvijek ne smijem izlagati prevelikim naporima, ali ne smijem niti potpuno prestati s treninzima za vrijeme terapije. To bi jako loše djelovalo na cijelo moje tijelo, a pogotovo na srce. Moje tijelo je naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor. Operiranim koljenima također trebaju vježbe i led nakon njih jer me inače bole, da ne spominjem koliko.”

Termin u subotu će biti rezerviran za MMA profesionalce kakvih u UFD Gymu ima ogroman broj. Nedjelja je “otvorena za javnost”, odnosno na seminar se mogu prijaviti i svi ostali koji su zainteresirani. UFD Gym vodi hrvatski stručnjak i menadžer Ivan Dijaković. Dvorana ima ogroman broj vrlo uspješnih profesionalaca koji se natječu na najvećim borilačkim pozornicama poput UFC-a ili KSW-a. 2016. i 2017. je proglašena za najbolju MMA dvoranu u Njemačkoj u izboru uglednih portala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI