Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop za Novu TV otkrio: Za Bellator sam potpisao jer su mi ponudili Roya Nelsona! | Fight Site

Cro Cop za Novu TV otkrio: Za Bellator sam potpisao jer su mi ponudili Roya Nelsona!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.03.2018 23:44h Autor:

Cro Cop vs. Roy Nelson

Kolege s Nove TV posjetili su Mirka Filipovića u njegovoj dvorani, a on im je otkrio razloge odlaska u Bellator te je također otkrio kako to utječe na njegove prvobitne planove o borbama ove godine i završetku karijere.

Kao bomba je odjeknula vijest da Cro Cop odlazi u Bellator, gdje će u londonskoj Wembley Areni, 25. svibnja, odraditi borbu protiv Roya Nelsona. Ta je vijest sve iznenadila, no kada se posluša Mirkovo obrazloženje, sve zvuči puno jednostavnije i lako se zaključi zašto je Cro Cop odlučio ovu borbu ubaciti u svoj raspored.

“Bellator i ja bili smo u kontaktima još ranije, nakon borbe protiv Ishiia, no ja sam tada ipak odlučio potpisati za UFC. Ostali smo u kontaktu i sada je došla prilika da odradim borbu kod njih. No, nije bila stvar Bellatora nego stvar protivnika, odnosno Roya Nelsona”, rekao je legendarni borac, a onda je dodalo što ga je toliko motivaralo tome da je baš Big Country borac kojem se želi revanširati:

“Tada me savladao prekidom u trećoj rundi. Bio sam ozlijeđen i zbog toga želim taj revanš. Ne želim tražiti neke izlike, samo želim odraditi ovu borbu u situaciji kada sam potpuno zdrav i spreman. Sada će sigurno biti drugačije. Ovo je stvar koju ne smijem propustiti i borbu sam prihvatio iz sportskih razloga. To nisam mogao propustiti.”

Cro Copov plan, koji je iznio nakon potpisa novog Rizin ugovora, bio je dvije borbe u ovoj godini, odnosno završetak karijere u prosincu, a prije toga jedna za ostajanje u formi. Ovo ne kvari taj plan, nego je otkrio kako je u međuvremenu došla ideja još jedne borbe, a na kraju su se stvari tako poklopile da će to biti ovaj Bellator nastup protiv Nelsona. Odmah je i prokomentirao znači li ovaj Bellator potpis mogućnost još jednog revanša, onog kojeg svi najviše žele vidjeti.

“Čisto sumnjam da se mogu boriti protiv Fedora. Potpisao sam ugovor samo na jednu borbu, jer neću nastupiti u Japanu kako sam planirao. Rizin ima turnir početkom svibnja i boriti ću se s pobjednikom tog turnira. U međuvremenu ću se boriti protiv Nelsona, ali planiram se boriti i u srpnju na Rizinovom eventu u Tokiju.”

Svakako je ovo sjajna vijest i nevjerojatno je dobro biti svjestan toga da će Mirko Cro Cop odraditi još jednu veliku borbu koja će zaintrigirati svjetsku MMA javnost. To je sve samo znak koliko je ime u pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI